Konkurranse på facebook – Elverum

Konkurranse på facebook

Vi har foretatt en oppgradering av våre facebook-sider. Nå kan du også delta i en konkurranse kun på facebook.

Oppgraderingen av vår facebook-side er et ledd i å følge med i utviklingen av sosiale medier. Gjennom fornyelsen får vi nå en mer levende side med mulighet for å «like» hver enkelt spiller og følge med på twitter-oppdateringer som omhandler Elverum håndball.

Det er SocialCee som står for utformingen av våre nye applikasjoner på facebook. I første omgang betyr dette at du kan «like» din favorittspiller eller favorittspillere da du kan «like» så mange du vil. Du kan også se oppdateringer som kommer på twitter og omhandler Elverum håndball. Neste uke vil vi også lansere en konkurranse som kun vil foregå på facebook.

Konkurransen er nå aktiv og vinnere trekkes i pausen på søandagens kamp mot Nøtterøy. Husk at du må»like» siden for å delta i konkurransen.

Applikasjonene finner du rett under vårt forsidebilde, ved siden av hvor mange som liker siden. Adressen er www.facebook.com/elverumhandball