Fant den forfulgte – Elverum

Fant den forfulgte

Emilie Nielsen fant dagens forfulgte på toppen av hoppbakken Ydalir.

I dagens utgave av konkurransen Forfulgt tok det drøye tre timer før den forfulgte ble funnet på toppan av hoppbakken Ydalir. Personen  hadde gjemt seg der oppe siden klokken 13.45 og ble funnet litt over klokken 17.00. Dagens ledetråder var muligens av det litt vanskeligere slaget. De var: sommer og vinter, ugle, kan kombineres og årets ildsjel 2012. Ingen var helt på sporet før den siste ledetråden.

Under ser du noen bilder av Emilie Nielsen (14) på vei opp hoppbakken. Kun noen meter fra toppen ville hun snu og gå ned igjen, men hun ble overtalt til å gå helt opp og fant dermed den forfulgte. Vi gratulerer Emilie med sesongkort til Elverums hjemmekamper og gavekort på 1000,- hos Kremmertorget.

I morgen er siste mulighet til å vinne. Elverumsradioen vil sende fra Terningen Arena hvor det i morgen vil være kick-off for Elverum Håndball. Dørene til kick-off åpner 18.00, samtidig som ettermiddagshowet avslutter.