Kick-off – Elverum

Kick-off

På fredag åner vi håndballsesongen med et brak i Elverum.

Terningen Arena er sentrum for begivenhetene på fredag. Østlendingen arrangerer kick-off for Elverum Håndball og det kommer til å bli en uforglemmelig kveld. Høydepunktene står på rekke og rad denne kvelden.

Dørene åpner 18.00. Klokken 19.00 begynner kick-offet med presentasjon av spillere samt mye annet. Denne delen av kvelden er gratis. Klokken 21.00 går Jahn Teigen på scenen. For Elverum er han mest kjent(?) for å være mannen bak «vår kjære» sang; «Optimist». Her vil du se både et barnekor fra Søbakken og elverumsspillerne kore med. Klokken 23.00 går Doodle Bugs på scenen og spiller opp til dans som varer til langt på natt.

Konsertene koster 375,- og billetter kjøper du på billettluka.no, i Terningen før kick-off og på Mediehuset Østlendingen.

Ta turen til Terningen Arena for å vise din støtte til byens håndball-helter før den viktige returkampen mot United HC Tongeren på lørdag. Det er også verdt å nevne at Elverumsradioen sender siste del av konkurransen Forfulgt fra Terningen Arena mellom 14.00 og 18.00 på fredag.