God åpning – Elverum

God åpning

Sesongens første hjemmekamp ga publikum mange mål å glede seg over.

Etter seier med ett mål nede i Belgia var det knyttet stor spenning til hvordan styrkeforskjellen mellom lagene var. Elverum viste allerede fra start at de totalt sett var noen hakk bedre. Hjemmelaget gikk tidlig opp i en 7-3 ledelse og så seg deretter aldri tilbake. Til pause ledet Elverum hele 20-14.

Etter pause fortsatte Elverum anført av Steffen Stegavik og André Lindboe og dra i dra. Etter 40 minutter hadde hjemmelaget scoret hele 30 mål og hadde i teorien punktert kampen på stillingen 30-17. Lindboe satte hele 14 mål og ser virkelig ut til å være i form. Steffen Stegavik ble kåret til banens beste spiller etter åtte mål og flere assist.

Gledelig at 1086 personer tok turen til Terningen Arena for å ta del i guttas seier. På onsdag er det bortekamp i cupen mot Falk Horten. Neste helg serieåpner vi hjemme mot Nøtterøy.