Morten Nergaard tilbake – Elverum

Morten Nergaard tilbake

Moten Nergaard signerte i dag en et-årskontrakt med Elverum Håndball Herrer.

Elverum signerte i dag en et-års kontrakt med Morten Nergaard. Nergaard forlot etter forrige sesong Elverum til fordel for danske Aalborg hvor han havnet i en keeperduo med Norges landslagskeeper Ole Erevik.

Etter sommeren åpnet det seg en mulighet for Aalborg å hente den svenske målvakten Johan Sjöstrand etter at han ble løst fra sin kontrakt med det spanske storlaget Barcelona. Flere norske klubber, bl.a. Drammen og Follo, meldte seg da på i kampen om signaturen til den norske målvakten. Sportslig leder Sigmund Høye sier følgende til Østlendingen:

– Det kunne vi rett og slett ikke ha noe av, og da Glomdal Bilsenter sa seg villig til å bidra økonomisk for å få dette på plass, var det aldri tvil om at vi ville ha Morten hjem. Nå har vi en sterkere stall enn noen gang, med det sterkeste keeperparet i eliteserien.

Elverum har da spikret en a-lagsstall på hele 20 spillere og skal være godt forspent til den nye sesongen.

Du kan se videointervju med Morten Nergaard og lese flere detaljer på ostlendingen.no.