Før kamp: Falk-Horten – Elverum

Før kamp: Falk-Horten

I den fjerde runden i cupen møter Elverum førstedivisjonslaget Falk-Horten.

Førstedivisjon mot Postenliga skal på papiret være noen mål forskjell fordel Postenliga. Og på papiret skal Elverum være noen mål bedre enn Falk-Horten, selv om laget fra Horten er tippet å være i toppen av årets førstedivisjon. Elverum er jo tross alt tippet å være i toppen av Postenligaen denne sesongen. Bredden i spillerstallen til Elverum må nå sies å være imponerende når i tillegg Morten Nergaard denne uken signerte for moderklubben.

Falk-Horten åpnet 1.divisjon på søndag borte mot Kristiansund. Det endte med 13-målstap mot et annet lag som spås å være i toppen. En tøff start for laget fra Horten og de er virkelig nødt til å heve seg til onsdagens kamp mot Elverum hvis de skal ha noen som helst mulighet til å detonere en liten cupbombe. Men det skal sies at det er ekkelt å komme til Holtanhallen som gjest foran fullsatte tribuner. Kanskje kan dette være i favør Falk-Horten, men det er kun hvis de klarer å danke ut Taigan fra Elverum.

By: Horten

Hjemmebane: Holtanhallen

Tilskuersnitt 11/12: 425

Plassering 1.div 11/12: 3.plass. Tap mot Follo i kvalifisering.

Cupen 11/12: 4.runde. Tap 26-21 mot Nøtterøy.

Profiler: Rune Skytøen og Simen Heyerdahl

Skadesituasjon Elverum: Ingen skader. Morten Nergaard er ikke spilleklar. Håkon Ekren og Mishels Liaba er ikke med. Resten av uttaket blir tatt senere. Elverum reiser med 15 spillere.

Du kan besøke Falk-Hortens hjemmeside her. Eller deres facebookside her.