Enkelt videre – Elverum

Enkelt videre

Elverum dro til Horten med egentlig bare ett alternativ; ta seg videre til kvartfinalen i cupen.

[jwplayer mediaid=»1822″]

Falk-Horten bød opp til fest i Holtanhallen i forbindelse med onsdagens 4.rundekamp mot Elverum. Likevel var det Taigan fra Elverum som fikk mest å juble for. Bortelaget gikk tidlig opp i 10-4. Det var uten Magnus Gullerud som tidlig måtte gå av banen med et lite overtråkk, men kanskje er spilleklar til Elverums serieåpning på søndag mot Nøtterøy. Erik Toft fikk en forykende åpning på oppgjøret med Elverums tre første mål, men slet etter det med treffsikkerheten. Til pause ledet Elverum 18-10 over Falk-Horten.

Andre omgang startet med fem strake mål av bortelaget før Falk-Horten svarte. Fra stillingen 23-10 og utover i kampen fulgte lagene hverandre tett og til tross for et lite spillemessig overtak til Elverum, klarte de ikke å opparbeide seg noen større ledelse. Elverum vant resten av omgangen 15-13 og kunne juble for seier 38-23 mot vertene Falk-Horten.

Goran Rajkovic ble fortjent kåret til banens beste spiller. Neste kamp er serieåpning hjemme mot Nøtterøy på søndag.