1881 børs og spiller – Elverum

1881 børs og spiller

Norsk Topphåndball har inngåt en samarbeidsavtale med Opplysningen 1881.

Avtalen mellom Norsk Topphåndball og Opplysningen 1881 innebærer blant annet at hvert lag har en spiller med nummer 1881. Denne spilleren er den nye målvakten Goran Rajkovic hos Elverum. Som du ser på bildet så vil hans spillernummer være logoen til 1881. Du vil oppleve at alle lag i Postenligaen har en spiller med nummer 1881 denne sesongen.

Det er også opprettet en 1881 spillerbørs. Hver kamp kan du stemme på hvert lags beste spiller. Avstemmingen vil være åpen 24 timer før og etter kamp. Det vil deretter lages en egen børs som er tilgjengelig på Norsk Topphåndballs hjemmesider. Her vil du kunne se alle stemmevinnerne. Avstemmingen gjør du på denne siden.

Bruk denne avstemmingen aktivt enten du er supporter av Elverum eller et annet lag. Kanskje har du sett en kamp på Tv2 Sport eller Sumo og vil avgi din stemme?