Historien gjentar seg – Elverum

Historien gjentar seg

Det ble uavgjort mellom Elverum og Nøtterøy i serieåpningen.

Det var klart på forhånd at kampen mellom Elverum og Nøtterøy kunne bli en jevn affære og det på grunnlag av forrige sesongs resultater mellom disse to lagene. Åpningen av kampen tilsa derimot noe annet. Elverum gikk tidlig opp i en 7-2 ledelse og så ut til å ha full kontroll på oppgjøret. Det så ut som Nøtterøy måtte bruke noen minutter på å ta nivået, men deretter kom sterkt tilbake i kampen. Nøtterøy kjempet seg opp i ryggen på Elverum og til pause var lagene like langt på stillingen 16-16.

Kjetil Aanestad på Elverum kom ikke ut igjen etter pause grunnet at hans samboer skulle føde, noe som ble annonsert av speaker til stor jubel fra publikum i Terningen Arena. Andre omgang skulle bli en tøff batalje, en krig mellom to tente lag. Det oppsto flere omdiskuterte situasjoner begge veier og de to i sort hadde en stri tørn med å holde kontroll på oppgjøret. Lazo Majnov så ut til å pådra seg en liten strekk, men fysioterapeut Øyvind Bronken sier at de må vente til i morgen for å se hvor alvorlig det er.  Fem minutter før slutt opparbeidet Elverum seg en 3-målsledelse og alle i Terningen trodde det var avgjort, men Nøtterøy kjempet seg nok en gang tilbake og sikret et uavgjort resultat; 29.29 og kampen endte med poengdeling.

Det er ikke første gang Elverum gjør en svar seriepremiere, i fjor ble det tap mot Drammen med to mål etter en jevn og tøff batalje. Nå handler det om for Elverum å reise seg til neste helgs bortekamp mot Viking Stavanger i Trondheim(!), noe som er en del av «Tøff med ball – Håndballuka» i regi av Norsk Topphåndball. Vil du være med oppover? Meld deg på buss gjennom Taiga`n.

Husk at du kan stemme på kampens beste spiller på handball.1881.no.

Les mer hos Østlendingen. Bildet i denne artikkelen er tatt av Anita Høiby Gotehus (Østlendingen).