Kun 22 plasser igjen! – Elverum

Kun 22 plasser igjen!

På lørdag møtes Elverum og Viking i Trondheim til det som er hjemmekampen til Viking. Du kan melde deg på buss via Taiga`n.

Det er i skrivende stund kun 22 plasser igjen på busstur med overnatting til Trondheim. Det er til nå 81 påmeldte til busstur med overnatting. Bussavgang vil være lørdag klokken 07.00, overnatting på hotell i Trondheim og retur søndag formiddag. Det gir deg tid til både shopping, håndball og uteliv i trønderhovedstaden. Denne turen koster kun kroner 600,-, noe som inkluderer busstur og overnatting. Veksthuset, Utstillingsplassen og Nettbuss er med å sponser noe som gjør denne turen såpass rimelig.

I tillegg til Viking – Elverum kan du se oppgjøret mellom Byåsen og Storhamar. Bildet i artikkelen er hentet fra Byåsen sine facebook-sider.

Påmelding på sms til 416 72 310. Se Taiga`n sine hjemmesider for mer info.