Elverum troner på toppen – Elverum

Elverum troner på toppen

Bodø vil slå Elverum på tribunen og stemples som Norges mest populære håndballherrer. Foreløpig er det Elverum.

Gjennom denne artikkelen på NRK Nordland sine nettsider stemples Bodø som Norges mest populære håndballherrer. Det skal ikke slås fast fra hvor tallene i artikkelen er hentet fra, men det som er sikkert er at Bodø slo Elverum på tilskuersnittet i hjemmekampene forrige sesong og det til tross for at lagene spillte i to forskjellige divisjoner. En annen ting som er like sikkert er at Elverum har blitt kåret til «årets arrangør» de to siste sesongene, en kåring Bodø desverre ikke fikk være med i.

– Det er en kjempeinteresse for håndball her i Bodø, og ordentlige arrangementer rundt kampene. Vi er i en særklasse på det feltet i Norge, sier Bodøs hovedtrener Jesper Svensson til NRK Nordland.

Det er nok garantert en uttalelse som hvertfall ikke alle i Elverum er helt enige i. Som vinner av «årets arrangør» to år på rad er ikke Elverum interessert i å gi fra seg den tittelen uten kamp. Det som er gledelig er at flere lag ser ut til å øke interressen i sine lokalmiljøer. Mye av grunnen til dette er først og fremst nye arenaer og mer opplegg rundt kampene, men forhåpentligvis er også produktet bra nok for den vanlige mann eller kvinne i gata. Det er bare å se på ØIF Arendal som med ny arena samlet nesten 1800 til sin første hjemmekamp. Og vi håper dette vedvarer.

Elverum ser frem mot konkurransen både på og utenfor banen fra alle lag og skal bestrebe å være best på alle plan. Men en ting er sikkert; Elverum topper tilskuerstatistikken med to tilskuere flere enn Bodø. Så foreløpig Jesper Svensson; er Elverum i en særklasse i Norge.