Se «Kampen om håndballtronen» her – Elverum

Se «Kampen om håndballtronen» her

Her er endelig filmserien om Elverum Håndball, "Kampen og håndballtronen". I første del er vi blant annet med inn i Elverum-garderoben i Nadderudhallen da serien avgjøres.

– Vi har forberedt oss godt, vi har fått konkrete arbeidsoppgaver og vi vet hva skal gjøre, er siste beskjed fra Christian Berge i garderoben før spillerne entrer parketten.

SE FILMEN UNDER:

Nadderudhallen var fylt til randen under seriefinalen mellom Haslum og Elverum 28. mars 2012.

Laget vi elsker å hate

Elverum måtte vinne for å hindre Haslum i å vinne sitt andre strake seriemesterskap og dermed ta sitt første seriegull i klubbens historie.

– Haslum har blitt laget vi elsker å hate og rivaliseringen mot dem betyr mye både for meg og spillerne, sier Christian Berge.

SE TRAILEREN HER!

Dagen var kommet da Elverum skulle innta tronen i norsk håndball.

Men på motsatt banehalvdel ventet bæringene med Erlend Mamelund i spissen.

– Jeg har alltid sagt at Elverum var heldig som fikk seriefinale. Vi hadde til tider tre sentrale spillere ute, sier Mamelund.

Kuslipp

Haslum hadde før seriefinalen vunnet fire strake titler i norsk håndball, noe Haslum-trener Tom Eirik Skarpsno vet å påpeke overfor kollega Christian Berge.

– Tom Eirik kom til meg og sa «du slår meg aldri og slår du meg ikke i dag, slår du meg hvert fall aldri», smiler Berge.

Men til pause var det lite smil å spore fra Elverums trener.

– De første fem minuttene ser det ut som dere er på kuslipp hele gjengen, det var helt jævlig å se på. Jeg står med hjerte i halsen hele tida, sier en irritert Berge til spillerne i garderoben.