Elverum er tilbake – Elverum

Elverum er tilbake

Etter en dårlig serieåpning var det klart for revansje i lørdagens kamp mot Viking.

Elverum virket heltente i lørdagens oppgjør mot Viking i Trondheim. Kampen markerte slutten på «Tøff med ball – Håndballuka» i Trondheim. Før kampstart ble det klart at Lazo Majnov måtte kaste inn håndkledet etter den lille strekken han pådro seg i forrige kamp mot Nøtterøy. Lagene åpnet jevnt, men Elverum tok raskt føringen i kampen. Anført av en strålende Magnus Gullerud, kunne Elverum gå til pause med ledelse 21-10.

Den andre omgangen begynte der første omgang sluttet. Elverum dro ifra og så seg egentlig aldri tilbake. En meget god Goran Rajkovic viser at Morten Nergaard skal få kamp om plassen når han blir spilleklar på mandag. Det sprudlet av Elverum denne lørdagskvelden og de kan ta helg med meget god samvittighet etter seier 44-24.

Det var overraskende hvor svake Viking var i denne kampen. Til tross for at de manglet deres førstekeeper så skulle man forvente et bedre «hjemmelag». Med profiler som Vegard Samdahl og Kjetil Strand på laget er det ingen tvil om at det bor kvaliteter i det laget som de ikke fikk vist i Trondheim Spektrum denne kvelden.

For Elverums supportere kan vi minne om at Elverum 2 møter Lillestrøm Topphåndball i morgen klokken 17.00 i Terningen Arena.

Foto: Magnus Torp