Rosa måned på facebook – Elverum

Rosa måned på facebook

Oktober er en rosa måned til støtte for Rosa sløfeaksjonen.

Den 27.oktober går Rosa sløyfekampen mellom Elverum og ØIF Arendal i Hamar OL-amfi. Det skal bli tidenes håndballfest i Norge med forhåpentligvis 6000 tilskuere. Det er gratis inngang og inntektene fra sponsorer på kampen vil gå til Rosa sløyfeaksjonen og Folkehøgskolens bistandsprosjekt i Uganda.

Fra mandag 1.oktober vil samtlige av Elverums spillere ha et profilbilde på facebook til støtte for Rosa sløyfe. Vi oppfordrer resten av Norge til å gjøre det samme ved å ha et profilbilde på facebook som har noe rosa i seg. Under kan du se Kalle Björkman sitt profilbilde. Vi har også et rosa forsidebilde på vår facebook-side. På denne måten vil vi markere denne rosa månden; oktober. Husk også å meld deg på Rosa sløyfekampen her. Du kan også se bidragsyterne på Rosa sløyfekampen her. I kampen mot ØIF Arendal 27.oktober vil Elverum spille i rosa drakter.