Før kamp: Haugaland – Elverum

Før kamp: Haugaland

Elverum møter Haugaland i onsdagens kamp i Terningen Arena.

Haugaland gjester onsdag kveld Terningen Arena i årets tredje serierunde. Laget fra vestlandet er nyopprykket i årets Postenliga og var så uheldig å måtte starte på -2 poeng etter noe økonomisk rot. Etter to kamper er de fortsatt ikke opp på plussiden etter tap mot BSK/NIF og Drammen. Jaget etter sine første poeng blir nok større og større, de vil nok derfor garantert gå i strupen på Elverum onsdag.

Resultat tilsvarende kamp 09/10: 39-21 til Elverum

Plassering 1.div 11/12: 2.plass

Profiler Haugaland: Andreas Liverstam og trener Mika Nurmi

Dommere onsdag: Andre Hansen og Øistein Pettersen

Skadesituasjon Elverum: Håkon Ekren, Mishels Liaba, Vegard Bakken Øien og Jørgen Bakke står over kampen. Resten av uttaket blir tatt etter kveldens økt.

Denne kampen blir Morten Nergaards comeback i Elverumtrøya. Etter et kort opphold i danske Aalborg er han nå tilbake og vil ta opp kampen om å bli lagets nye førstekeeper. Etter Goran Rajkovic sin strålende kamp mot Viking lørdag er det helt klart at Elverum står med fire meget sterke keepere som vil pushe hverandre til å være best mulig hele tiden. Det er bare å møte opp i hallen for å gi Nergaard den velkomsten han fortjener.

En annen god grunn til å møte opp i hallen er at Bodø nå mobiliserer etter vår artikkel her forrige uke. En mail sendt til daglig leder i Elverum håndball viser at de ikke vil ha noen foran seg på tilskuerstatistikken og en oppfordring er sendt til lokal media og næringsliv. De kaller webavdelingen i Elverum håndball frekke og at Bodø skal være publikumslag nummer 1 i Norge.

Billetter selges i Terningen Arena fra 16.30. Dørene åpner 17.00. Elverum – Haugaland 18.00. Møt gjerne i hvitt og velkommen skal du være!

Foto: Harald Nordbakken