Overlegen seier – Elverum

Overlegen seier

Elverum fortsatte den gode formen etter helgens seier mot Viking, onsdag var det Haugaland som måtte unngjelde.

Haugaland kom til Elverum med to minuspoeng i bagasjen. Den klasseforskjellen det skal være mellom lagene gjorde seg uten tvil gjeldende i onsdgaens kamp mellom de to lagene. Størst spenning fra hjemmepublikummet var det nok knyttet til Morten Nergaards comeback i Elverumstrøya og den hjemvendte sønn fikk en omgang mellom stengene.

Men det var Goran Rajkovic som åpnet i målet for Elverum og kunne notere seg for noen fine redninger, som bidro til at Elverum kunne dra sakte og sikkert fra Haugaland. Hjemmelaget gikk tidlig opp i ledelse 4-1 og så seg egentlig aldri tilbake. Banens beste spiller Steffen Stegavik ledet ann og Elverum kunne gå til en vel fortjent pause med ledelse 22-13.

I andre omgang trådde Morten Nergaard inn i målet og kunne notere seg for flere fine redninger foran et entusiastisk hjemmepublikum som talte ca. 1550 personer. En rufsete start fra hjemmelagets side kunne likevel ikke hindre de i å ta en knusende seier med hele 39-24.

Husk at du kan gå inn på handball.1881.no og stemme på banens beste spiller. Neste kamp for Elverums del er på søndag borte mot BSK/NIF. Meld deg på buss på Taiga`n sine hjemmesider. Ikke glem å meld deg på Rosa Sløyfekampen med det samme.