Før kamp: BSK/NIF – Elverum

Før kamp: BSK/NIF

Elverum reiser søndag inn til tigerstaden for å gjeste BSK/NIF i Nordstrandhallen.

BSK/NIF har variert i prestasjonen i deres to første kamper denne sesongen. To-målsseier borte mot svake Haugaland, men kun et tre-målstap borte mot sterke FyllingenBergen. Selv om de har mistet sin kanskje største profil Strømberg til Haslum, har håndballpersonligheten Frode Scheie fått sving på de gjenværende slik at Oslo-guttene kan kjempe med de beste når de er på topp. Spesiellt den hardskytende høyrebacken Emil Sundal har hatt en fin utvikling og står med 14 mål etter to kamper i årets Postenliga.

Resultat tilsvarende kamp 11/12: 27 – 32

Tilskuere tilsvarende kamp 11/12: 511

Plassering BSK/NIF 11/12: 8.plass

Profiler BSK/NIF: Erlend Egeland, Emil Sundal og trener Frode Scheie

Dommere søndag: Håvard Kleven og Christian Western Ramberg

Skadesituasjon Elverum: Samtlige 20 spillere er meldt spilleklare. Lazo Majnov har slitt litt med lysken, men er med på kampen.

Med seier vil Elverum overta tabelltoppen foran FyllingenBergen. Bergenserne vant lørdag sin kamp mot Runar med to mål. Taiga`n kommer med en buss nedover. Kampstart er 18.00 i Nordstrandhallen. Har du ikke mulighet til å komme i hallen kan du høre kampen på Elverumsradioen eller se kampen på TV 2 Sumo.