To første poeng – Elverum

To første poeng

Elverum gjestet "Niffen" for å forsøke å overta tabelltopp.

BSK/NIF entret det grønne dekket i deres egen hjemmehall «Niffen» full av iver og selvtillit før møtet med favoritten fra Hedmark. En gestikulerende og ivrig Frode Scheie manet sine gutter til en tøff og oppofrende spillestil som vil sette en støkk i mange lag denne sesongen. Det skulle bli en jevn første omgang der først og fremst de to lags målvakter viste seg fra sin beste side med flere gode redninger. Elverum kunne gå til pause med ledelse 12-10.

Hjemmelaget vekslet stadig vekk i sitt forsvarsspill noe som gjorde at Elverum brukte tid på å finne den gode rytmen. Anført av en hardtskytende Emil Sundal så åpnet BSK/NIF andre omgang best og var i ledelsen. 20 minutter før slutt våknet derimot Elverum og gikk raskt opp i en seks målsledelse. Og selv om BSK/NIF prøvde seg med hele tre frimerker så var ledelsen aldri truet og bortelaget kunne juble for seier og tabelltopp foran mange tilreisende supportere. Morten Nergaard ble banens beste for gjestene.

Nå venter enda tre bortekamper for Elverum før neste hjemmekamp. Til onsdag er det bortekamp mot Drammen før det neste helg er første kamp borte mot Tatabanya i E-cup.