Billetter til Rosa Sløyfekampen – Elverum

Billetter til Rosa Sløyfekampen

Sikre deg plass til Norges gjennom tidene største håndballevent. Det finnes flere alternativer for å sikre seg de beste plassene.

Alternativ 1

Meld deg på buss via Taiga`n sine hjemmesider. Bussene vil gå fra Elverum og prisen for tur/retur er 50 kroner. Gjennom å melde deg på buss er du sikret transport og god seteplassering i Hamar OL-amfi. Du kan velge å dra direkte til kamp eller dra litt tidligere på dagen for oppladning på reserverte serveringssteder i Hamar. Det er viktig å understreke at du kan melde deg på buss uavhengig om du er medlem i Taiga`n. Alt du trenger å vite om påmelding til buss finner du her! Avhenting og betaling av bussbilletter vil foregå på Kremmertorget den 19. og 20. oktober.

Alternativ 2

Er du en del av en større gruppe på minimum 10 personer kan du bestille billetter på kalle@kallebjorkman.com, da er det best håndterlig om dette kommer via en bedrift, skole, forening, idrettslag osv. Er du langveis fra og en del av en litt mindre gruppe kan du fortsatt sende en forespørsel til kalle@kallebjorkman.com for å forhøre deg om muligheter til billettbestilling. Vi vil så langt det lar seg gjøre være behjelpelig, men vi understreker at vi ikke i alle tilfeller kan reservere billetter hvis det ikke er for en gruppe på minimum 10 personer. Forespørsel vil bli besvart.

Alternativ 3

Møt opp i Hamar OL-amfi. Det vil være mange billetter tilgjengelig for de som møter opp direkte i hallen. Husk at arrangementet er gratis og at billett du får i inngangen kun er for seteplassering. Området åpner 14.30 og det vil være masse av aktiviteter for både store og små i tilknyttning til anlegget. Mer info om det vil komme senere.

Det er å foretrekke om man er nogenlunde sikre på antallet som kommer fra deres gruppe før man bestiller billetter. På denne måten sikrer vi at alle som ønsker det kan ta del i opplevelsen og vi unngår at seter blir stående tomme i denne folkefesten. Ikke vær redd for å rette en forespørsel via e-post, facebook eller twitter hvis du har noen spørsmål.

Velkommen skal du være den 27.oktober i Hamar OL-amfi!