Før kamp: Drammen – Elverum

Før kamp: Drammen

Onsdag møtes to rivaler i ærverdige Drammenshallen.

Vertene Drammen har åpnet sesongen med en seier og en uavgjort. Uavgjortkampen kom mot Bodø i en fryktet arena for de fleste lag i Postenligaen. Kampen mot Bodø ble etterfulgt av en seier i hjemmekampen mot Haugaland. Et par utskiftninger har det vært i Drammen og for Elverum er det spesiellt verdt å merke seg at de har hentet Ronald Putans. En unggutt forfulgt av mye skader, men som dunket inn mål mot Elverum i fjor når han spillte for Herulf. De har også lånt målvakten Lars Olav Olaussen grunnet noen skader på de to opprinnelige målvaktene. Ringreven Geir Oustorp er kjent for å overraske med sitt mannskap og har sikkert tenkt ut mye lurt for onsdagens kamp mot laget fra Hedmark.

Resultat tilsvarende kamp 11/12: 27-26

Tilskuere tilsvarende kamp 11/12: 1105

Plassering Drammen 11/12: 3.plass

Profiler Drammen: Jan Richard Lislerud Hansen og Gøran Sørheim

Dommere onsdag: Kenneth Abrahamsen og Arne Mikael Kristiansen

Skadesituasjon Elverum: Vegard Bakken Øien, Mishels Liaba og Håkon Ekren er uaktuell grunnet kamp for G18. Christian Berge har 17 spillere å ta ut tropp fra.

Begge lag er tippet å kjempe om medaljeplass denne sesongen, sånn sett blir det garantert en severdig opplevelse. Kampstart i Drammenshallen er 19.05. Har du ikke mulighet til å møte i hallen kan du se kampen på TV2 Sport/Sumo, høre kampen på Elverumsradioen eller følge live-oppdatering på ostlendingen.no.