Nederlag i Drammen – Elverum

Nederlag i Drammen

Den andre kampen i den ti dager lange roadtripen skulle vise seg å bli en tøff oppgave for Elverum.

Det har alltid vært noen tøffe oppgjør mellom Drammen og Elverum og det blir sett på som et klassisk oppgjør mellom to rivaler. Ingen overraskelse var det at onsdagens kamp ble en tøff og jevn batalje mellom to lag som i denne kampen var best fremover på banen. Det åpnet jevnt med Elverums finske playmaker Andreas Rönnberg i scoringsform med de 3-4 første for Elverum. Etterhvert våkner hjemmelaget mer til liv og Gøran Sørheim får briljere mot et tamt forsvar hos gjestene. Drammen går opp i 10-6, men en time-out fra Christian Berge gjør at Elverum kommer seg opp i ryggen og er kun to mål bak på 19-17 til pause.

Lagene fulgte hverandre tett også i andre omgang og Lars Nordberg, som har slitt med spilletid så langt i sesongen, våknet til liv og kunne til slutt notere seg for hele ni mål. Drammen var hele tiden et lide hode foran og en rekke tekniske feil av gjestene fra Hedmark bidro ikke til at Elverum fikk has på drammenserne. Til slutt kunne laget fra Drammen juble for seier 38-34 og to poeng.

Dermed måtte Elverum reise hjem til skogen med årets første tap, mens Drammen fortsatt er ubeseiret i årets Postenliga. Allerede på lørdag er det ny kamp for Elverum da de gjeste Grundfors Tatabanya fra Ungarn på bortebane i den første av to kamper i E-cupen og det blir uten tvil viktig å reise seg før den kampen.