Spar-kvalifisering for G18 – Elverum

Spar-kvalifisering for G18

På lørdag er det klart for kvalifisering til den landsdekkende Spar-serien for vår unge menn.

Det er førstkommende lørdag at Kolbotn og St.Hallvard gjester Terningen Arena i kvalifiseringen til den landsdekkende Spar-serien for 18-åringene. Det er på forhånd spådd å være den tøffeste pulja i kvalifiseringen med tre lag som alle hevdet seg topp seks forrige gang de var ute i landsdekkende serie. Her kan du lese noen prediksjoner for kvalifiseringen.

St.Hallvard er samarbeidsklubb med Drammen og er av mange spådd å være det beste laget i denne puljen. Med flere gode 94-spillere og noen 95-spillere er de uten tvil en sterk motstander. Et lite minus kan være at deres beste målvakt Torbjør Bergerud har meldt overgang til Drammen og dermed ikke kan spille denne kvalifiseringen.

Kolbotn er for oss et litt mer ubeskrevet blad for oss. Sist helg møtte Elverum dem i 2.divisjon og tapte med fire mål på bortebane. Begge lag hadde Spar-aktuelle spillere i sving der. Et lite minus for Kolbotn er at de har Oscar Olofsson ute med rødt kort, noe du kan lese mer om her.

Elverum kan skilte med et ungt lag bestående av mest 95-spillere og noen 94-spillere. Det er verdt å nevne at Mishels Liaba, Håkon Ekren og Vegard Bakken Øien deltar fra a-laget. Et lite minus er det at strekspiller Truls Ervik har slitt litt med en skade, men skal være spilleklar til lørdag.

Kampene går som følger:

LØRDAG 13.10.2012

13.00 Elverum – St.Hallvard
16.00 St.Hallvard – Kolbotn
19.00 Elverum – Kolbotn
Voksen kr 50,- (gjelder for alle tre kamper). Barn Gratis. Sesongkort til elitelagets kamper gir gratis inngang. Velkommen til en spennende kvalifisering for vår fremadstormende rekrutter.