Sterk borteseier – Elverum

Sterk borteseier

Elverum reiste til Ungarn uten å vite hva motstander Grundfos Tatabanya KC hadde å by på.

Det som er sikkert er at håndball-filosofien i Norge og Ungarn er litt forskjellig. Mens det i Norge er hurtighet og tempo med mange ballinnehav er det tregere og viktigere å ta vare på ballen som kjennetegner ungarerne. Denne kampen var det den hurtige håndballen som vant da Elverum løpte over vertene kunne sikre seg en stor skalp i europeisk håndball.

På telefon fra Ungarn kan kaptein Steffen Stegavik fortelle om en sterk prestasjon av laget. Først og fremst får man rettet opp i forsvarsspillet siden kampen mot Drammen, noe som resulterer i at Elverum kan løpe mot hjemmelaget.

– Vi tar en kjempeskalp med seier i denne kampen, men det er garantert ikke avgjort. Det blir mye tøffere på hjemmebane og jevnere enn det ble i forrige EHF-cupkamp mot United HC Tongeren. Vi håper publikum stiller slik at vi kan ta oss videre til 3.runde i kvalifiseringen til gruppespillet, sier Steffen.

Returkampen går i Terningen Arena søndag 21.oktober klokken 18.00. Før den tid venter en tøff bortkamp mot Fyllingen på onsdag.

Her kan du lese info om kampen.

Foto: Sverre Norberg-Schulz Hagen