Topplag på alle fronter – Elverum

Topplag på alle fronter

18-åringene kvalifiserte seg i helgen til den landsdekkende Spar-serien. Det gjør Elverum til et topplag i alle årsklasser.

Elverum spillte i helgen kvalifisering til den landsdekkende Spar-serien. En uavgjort kamp mot St. Hallvard og seier mot Kolbotn var nok til å vinne gruppen og befeste sin posisjon som et av de 16 beste 18-årslagene i landet. Det er med å sikrer kvalitet for våre rekrutter samt å matche seg mot de beste.

Nå er alle lag fra 16 år og oppover på gutte- og herresiden kvalifisert på det høyeste nivå mulig. Det er med å befeste Elverum som den definitive håndballbyen på herresiden. Da må målsetningen videre være å gjenta denne bedriften hvert år fremover og den jobben må gjøres fra tidlig alder. Det vil si at Elverum håndball må sikre rekrutering og hindre frafall. Nå jobbes det også godt på jentesiden i klubben og forhåpentligvis tar jentene også det siste steget om ikke lenge.

– Gutter 16 skal ut i den landsdekkende Bringserien og kjempe mot de 24 beste lagene i Norge.

– Gutter 18 skal ut i den landsdekkende Spar-serien og kjempe mot de 16 beste lagene i Norge.

– Senioravdelingen er representert i de tre høyeste nivåene de har lov til å være med i; 4.divisjon, 2.divisjon og Postenligaen.

Det som er sikkert er at det vil være mye god håndball i Elverum utover vinteren.