Før kamp: Fyllingen – Elverum

Før kamp: Fyllingen

Elverum reiser til Bergen med mulighet til å overta tabelltopp.

Fyllingen og Elverum er de eneste to lagene som så langt har spillt fem kamper i årets Postenliga. Etter de fem kampene så er det laget fra Bergen som er i førersetet. De har ett poeng mer enn Elverum etter å ha begynt sesongen med tap mot Haslum etterfulgt av fire strake seiere. Forrige sesong bød på to dramatiske oppgjør mot på bortebane for Elverums del. På fire dager ble det tap både i serie og cup mot Fyllingen. Dette året har de i tillegg hentet hjem strekspilleren Andreas Gjeitrem, noe som uten tvil styrker laget.

Resultat tilsvarende kamp 11/12: 26-24

Tilskuere tilsvarende kamp 11/12: 697

Plassering FyllingenBergen 11/12: 4.plass

Profiler FyllingenBergen: Harald Reinkind og Andreas Gjeitrem

Dommere onsdag: Håvard Kleven og Christian Western Ramberg

Skadesituasjon Elverum: Alle er skadefrie. Christian Berge har 20 spillere og ta ut troppen fra.

Nok en gang møter Elverum en medaljekandidat og det er vel ikke å legge skjul på at FyllingenBergen ikke har mye til overs for Elverum.

– Det er ingen lag som synes Elverum er spesielt sympatiske, uttaler Fyllingens trener Anders Fältnäs til bt.no og legger til at han har lite til overs for Elverum-spillerne sine «fula triks» og «filming».

Det blir garantert en tøff kamp. Kampstart er 19.00. Kan du ikke ta turen til Framohallen kan du se kampen på Tv 2 Sumo, høre kampen på Elverumsradioen eller følge live-oppdateringer på ostlendingen.no.