Krise i Elverum? – Elverum

Krise i Elverum?

Elverum reiste til Bergen med mulighet til å ta over tabelltopp. Det endte med at Fyllingen fikk seg en liten luke.

Åpningen av kampen var katastrofal fra bortelagets side. Lystavla viste 8-1 før Elverum begynte å våkne. Utover i omgangen klarte Elverum å komme opp i ryggen på Fyllingen og var to mål bak på 10-8 før vertene igjen dro ifra inn mot pause. Fyllingen gikk  garderoben med ledelse 14-9.

I andre omgang fulgte lagene hverandre tett med bergenserne hele tiden 4-5 mål foran. Det ble likevel en høydramatisk avslutning på kampen. Elverum la ut Steffen og Andreas i håp om å forstyrre hjemmelaget. Det fungerte og gjestene begynte å knappe inn på forspranget og et halvt minutt før slutt var det uavgjort 26-26. Fyllingen hadde ballen og Elverum måtte konsentrere seg om å få med seg et poeng hjem til Hedmark, men i siste sekund scoret Tore André Lunde for Fyllingen og sørget for to poeng til Bergen.

Elverum har nå tapt de to siste kampene i Postenligaen knepent, borte mot Drammen og borte mot Fyllingen. Tilsvarende kamper i fjor ga også tap. Elverum skal møte alle de antatt tøffeste motstanderne på bortebane i første halvdel av sesongen. På en annen side så skal det spilles på hjemmebane i andre halvdel av sesongen. Men har de råd til flere poengtap etter fem tapte poeng etter seks kamper? Kampprogrammet har vært tøft og ender det med videre deltakelse i EHF-cup så vil det fortsatt være et tøft program. Tåler spillerne i Elverum dette?

På søndag er det returoppgjør i EHF-cup hjemme mot Grundfos Tatabanya KC. Neste onsdag er det hjemmekamp mot Runar i håndballgalla med også Storhamar – Larvik. Til slutt lørdag 27.oktober er den mye omtalte Rosa Sløyfekampen mot ØIF Arendal i Hamar OL-amfi. Det garanteres tre tøffe og spennende kamper.