Aktivitet på Kremmertorget – Elverum

Aktivitet på Kremmertorget

Det har fredag vært masse aktivitet på Kremmertorget i Elverum. Her presenterer vi vinnerne i dagens speedshooting.

Tok du turen innom Kremmertorget fredag kunne du se en hel del aktivitet fra Elverum Håndball Herrer, Kreftforeningen og Taiga`n. Du kan ta bilde av deg selv i Elverums rosa spillerdrakt, delta i speedshooting, melde deg på buss til Rosa Sløyfekampen 2012, kjøpe spesialdesignede rosa skjerf, kjøpe «halve potten» lodd til Rosa Sløyfekampen, kjøpe billetter til kampen mot Tatabanya på søndag eller kanskje bare møte spillerne.

Vinnere speedshooting:

Jenter opp til 9 år: Nina med 38 km/t

Jenter opp til 14 år: Martine med 62 km/t

Jenter over 14 år: Trine med 57 km/t

Gutter opp til 9 år: Tobias med 38 km/t

Gutter opp til 14 år: Omar med 49 km/t

Gutter over 14 år: Nicolai med 62 km/t

Alle har vunnet to billetter hver til søndagens kamp mot Grundfos Tatabanya KC. Billettene hentes i billettluken før kamp.

I morgen er det den samme aktiviteten på Kremmertorget fr klokken 13.00-16.00. Husk også her at du kan kjøpe «halve potten» lodd til Rosa Sløyfekampen. Premien er halve salgssummen i gavekort hos Kiwi og Meny. Vi håper på rekordpott i denne kampen.