Drømmeuke – Elverum

Drømmeuke

Med fire toppkamper på hjemmebane er det duket for en kjempeuke for alle de sportsinteresserte.

Søndag 21.oktober

En godbit denne søndagen. Returoppgjøret i EHF-cup er ukens mulighet til å se et utenlandsk lag i akjsjon. Elverum tok første stikk borte i Ungarn, men denne bataljen er absolutt ikke avgjort enda. Det blir nervepirrende helt ut og kun seier sammenlagt er godt nok til å ta seg videre til neste runde. En seier her vil uten tvil være en skalp i europeisk håndball. Alle mann til pumpene, det smeller i Terningen Arena på søndag.

Onsdag 24.oktober

En kveld med håndballgalla som involverer de beste fra begge kjønn. Det åpner klokken 17.05 med storoppgjøret på damesiden mellom Storhamar og Larvik. Et av verdens beste klubblag mot en sterk utfordrer i norsk eliteserie og cup. Jentene fra Storhamar gleder seg til å spille Terningen Arena, men det er opp til publikum å innfri forventningene.

Klokken 19.05 er det guttas tur med Elverum og Runar som entrer banen. To gode lag som er spådd å være helt i toppen denne sesongen. Denne kvartfinalen i cupen er viktig for begge lag, da det kan ende med at det er i cupen man tar årets tittel. Elverum med hjemmebane bør kanskje ha en liten fordel, men ingenting er avgjort før 60 minutter er unnagjort.

Lørdag 27.oktober

Årets definitive høydepunkt! En folkefest i Hamar Ol-amfi hvor målet er å knuse den gamle tilskuerrekorden. Når Elverum og ØIF Arendal entrer denne heksegryta så er det til slik øredøvende jubel at det vil gå kaldt nedover ryggen på selv Leonel Ojala. Dette er ikke bare en kamp for de håndballinteresserte, dette er en kamp for hele regionen. Det blir Norges gjennom tidene største håndball-event!