Før kamp: Grundfos Tatabanya KC – Elverum

Før kamp: Grundfos Tatabanya KC

En thriller venter i Terningen Arena når det kommer noen ungarere på besøk i jakten på 3.runde i EHF-cup.

Elverum tok en stor skalp i Ungarn sist helg. Da ble det 4-målsseier på bortebane. Steffen Stegavik uttrykte at dette var en stor prestasjon og at det garantert ikke var sikret før returoppgjøret. Det returoppgjøret går i morgen i Terningen Arena. I Ungarn var det lite folk og laber stemning på tribunen og det kan vel garanteres at også ungarerne kommer til å bli inspirert når de i morge trer inn på gulvet foran et fullsatt Terningen. Det blir nok en tøff batalje hvor lagene nå vet mer om hverandre enn de gjorde i det første oppgjøret i Ungarn og det blir spennende å se hvilke grep ungarerne gjør mot det Elverum vant på sist; tempo.

Resultat forrige kamp: 23-27

Tilskuere forrige kamp: ca. 400

Toppscorer Tatabanya forrige kamp: Akos Lele

Dommere søndag: Ivars Cernavskis og Edmunds Bogdavnos fra Latvia

Skadesituasjon Elverum: Alle er friskmeldte og Christian har 20 spillere og ta ut tropp fra.

Billetter selges i Terningen Arena fra 16.30. Dørene åpner 17.00. Elverum – Grundfos Tatabanya KC 18.00. Støtt Elverum i jakten på avansement til 3.runde i EHF-cup.