Seier i returen – Elverum

Seier i returen

Det ble en overbevisende seier i returoppgjøret og debutanten fikk vist seg frem for hjemmepublikumet.

Elverum åpnet forrykende i søndagens kamp mot Grundfos Tatabanya KC fra Ungarn. Hjemmelaget gikk tidlig opp i ledelse 5-0. Forsvar- og keeperspillet var fantastisk og vertene ga aldri ungarerne en mulighet . Etter første kamp var differansen fire mål i fordel Elverum, etter kun 15 minutter var den differansen på hele 11 mål da Elverum ledet 10-3. I realiteten var kampen avgjort og resten av kampen ble en ren formalitet. Til pause ledet Elverum 17-9 og sluttresultatet ble 32-23 til hjemmelaget. Dermed kunne hedmarkingene juble for avansement til 3.runde i EHF-cup, med 13-målsseier sammenlagt.

Gledelig var det å se at det gror godt i de yngre rekkene. Mishels Liaba fikk noen minutter i dagens kamp og kunne notere seg for ett mål foran 1555 tilskuere i Terningen Arena. Liaba er født i 1995 og også en del av yngres landslag sammen med flere lovende Elverumsgutter.

Deenne kampen var den første i en meget hektisk uke. Allerede onsdag er det håndballgalla i Terningen Arena. Da er det to kamper på programmet; Storhamar – Larvik og Elverum – Runar. Førstkommende lørdag er det klart for årets håndball-begivenhet når Elverum tar imot ØIF Arendal i Hamar OL-amfi til Rosa Sløyfekampen 2012.

Under søndagens kamp var det premiere på den nye musikkvideoen; Pink Power Dance med Elverum Håndball Herrer i en av hovedrollene. Hele musikkvideoen kan du se her.