Før kamp: Runar – Elverum

Før kamp: Runar

Det er klart for stor håndballfest i Terningen Arena på onsdag.

På onsdag er det klart for ikke bare en, men to toppkamper i Terningen Arena. Når Elverum møter Runar så er det de to cupfinalistene fra 2008. Den gang var det Runar som tok det lengste strået. Denne gangen er det semifinale det står om og fortsatt mulighet til en romjulstur til Oslo spektrum. Både i 2008 og 2009 satte Elverum farge på hovedstaden og det er garntert mange som også i år ønsker seg en tur nedover. Før den tid er det to kamper som må vinnes og første hinder er onsdag.

Runar har åpnet sesongen på det jevne og står med tre seier og to tap så langt. De er av mange spådd å være et av topplagene denne sesongen. Marinko Kurtovic har virkelig fått fart på sitt mannskap og det er på mange måter et lag som ligner en del på Elverum. Knalltøft forsvar med kjempen Kim Johansson i midten. Det blir garantert en tøff kamp med mange fysiske dueller som forhåpentligvis blir severdig for publikum.

Runar i cupen 11/12: Semifinaletap 32-23 mot Haslum.

Sist møte mot Runar: Elverum – Runar 29-23 i Terningen Arena.

Profiler Runar: Simen Hansen og Peter Nielsen.

Dommere onsdag: Andre Hansen og Øistein Pettersen.

Skadesituasjon Elverum: Magnus Gullerud har slitt med foten og sto over på søndag. Han vil bli testet før det tas en avgjørelse på om han kan spille. Resten er meldt skadefrie.

Det er også en annen godbit onsdag kveld. Storhamar tar i mot Larvik i cupen for damer. Det er med andre ord duket for en skikkelig håndballgalla i Terningen Arena denne kvelden. Billettsalget starter i Terningen Arena 16.00. Dørene åpner 16.00. Storhamar – Larvik 17.05. Elverum – Runar 19.05. Velkommen til en håndballfest i Terningen Arena.