FunZone – Elverum

FunZone

EHH klubben.no FunZone powered by Eidsiva

EHH har i samarbeid med klubben.no laget en ”EHH Eidsiva Fun Zone” som er en håndball-lekeplass for barn og barnslige sjeler. Her er det mulig å teste om man kan drible bedre enn Steffen Segavik, treffe bedre enn Kjetil Aanestad, eller løpe raskere enn Andre Lindboe.

Vi har satt opp en driblebane, hvor det blir målt hvor hurtig du klarer å drible fram og tilbake. Det er laget en løpebane, der det er mulig å se hvor fort du kan løpe 20m. På målene kan du forsøke å score på Morten Nergaard og Goran Rajkovic, både fra ving og strek.

Ved inngangen til EHH klubben.no FunZone vil du får et scorekort, som alle dine resultater blir notert på.  EHH klubben.no FunZone åpner to og en halv time timer før kampstart (14.30) og lukker en time før kampstart.

En av deltakerne på EHH klubben.no FunZone blir trukket ut, og skal presentere dagens kampball.

EHH klubben.no FunZone er sponset av klubben.no og Eidsiva.