Før kamp: ØIF Arendal – Elverum

Før kamp: ØIF Arendal

Det er klart for tidenes håndball-event i Norge. Blir det seier og ny publikumsrekord?

ØIF Arendal kommer til Elverum med varierende resultater i serieinnledningen, men er uansett som er vanskelig å møte. Spesielt på bortebane er gjestene blant de beste i serien, men en ting de må jobbe med er å prestere maks også mot de dårligste lagene. Likevel er det å forvente at kun en ting er printet i hodet til Sven Erik Medhus lørdag ettermiddag; Elverum skal slås. For det er nettopp det ØIF Arendal elsker å gjøre. Kanskje mer enn å slå noe annet lag i Postenligaen. Og det er vel ingen tvil om at også rammene rundt kampen i bare motiverer Elverum, men i vel så stor grad på sørlendingene. For det er på banen jobben skal gjøres, med støtte fra de mange tusen entusiastiske på tribunen.

Resultat tilsvarende kamp 11/12: 35-21

Tilskuere tilsvarende kamp 11/12: 1681

ØIF Arendal fem siste: T – U – U – S – T

Profiler ØIF Arendal: Svenn Erik Medhus og Sondre Paulsen

Dommere lørdag: Lars Jørum og Kim Rune Stenhaugmo

Skadesituasjon Elverum: Alle er meldt friske og Christian Berge har 20 spillere å ta ut troppen fra.

Det er gratis inngang. Dørene åpner 14.30. Program for dagen finner du her. Vi anbefaler publikum å ta del i festen å møte opp tidlig i Hamar OL-amfi. Elverum – ØIF Arendal 17.00. Vi ønsker å fylle hallen med 6500 entusiastiske mennesker.

Her ser du noen bilder fra dagens forberedelser: