Suksess utenfor banen – Elverum

Suksess utenfor banen

Det ble en folkefest i Hamar OL-amfi, men det var lite som stemte på banen mot ØIF Arendal.

På denne festkvelden tar vi for oss det som skjedde på parketten først. Det var en trå start og det er mulig aktørene var preget av begivenheten. ØIF Arendal åpnet best og ledet 2-0 før Elverum fikk åpnet målkontoen. Åpningen bar preg av to tøffe forvarslag som slet med å finne flyten i angrepsspillet. Etter 18 minutter var stillingen 5-5. Det florerte med tekninske feil og misbrukte sjanser. Elverum opparbeidet seg en 3-målsledelse på 9-6, men ØIF Arendal svarte og kunne gå i garderoben i ledelsen 10-11.

I andre omgang var det ØIF Arendal som åpnet desidert best og opparbeidet seg tidlig en 4-målsledelse og dette var en ledelse de fikk beholde gjennom hele kampen. Når det gjensto 1 minutt og 7 sekunder ledet gjestene 25-22 og de aller fleste regnet nok med at kampen var punktert og avgjort. Men, en utrolig opphenting fra hjemmelaget løftet frem av utrolige 6062 tilskuere på tribunen. Først var det Magnus Gullerud som reduserte, deretter var det Steffen Stegavik som førte Elverum kun ett mål bak og i siste sekund sikret Magnus Gullerud Elverum ett straffekast. Det straffekastet satte Andreas Rönnberg i mål og Elverum kunne juble for å hvertfall sikre seg ett poeng.

Takk skal dere alle ha

Vi ønsker å takke en rekke mennesker etter denne uforglemmelige kvelden i Hamar OL-amfi. Vi ønsker å takke samtlige 6062 på tribunen som alle er innehaver av en Norgesrekord. Dere bidro med et kjempeengasjement som fikk det til å gå kaldt nedover ryggen på alle aktører. Vi ønsker å takke bedrifter og samarbeidspartnere som var med på å gjøre denne begivenheten mulig og for å ha sikret folkehøgskolens Uganda-prosjekt og Rosa Sløyfe-aksjonen et bidrag i deres arbeid. Vi ønsker å takke folkehøgskolen og Rosa sløyfe for et godt og lærerrikt samarbeid og håper på et godt samarbeid også i fremtiden. Vi ønsker å takke Elverum og Hamar kommune for deres vilje til å samarbeide og støtte opp om en god sak og ønsket om en ny publikumsrekord i norsk håndball. Vi ønsker å takke frivillige og Taiga`n som gjennom glimrende dugnadsinnsats før, under og etter kamp gjorde arrangementet mulig. Vi øsnker å takke Storhamar Dragons og HOA for at de var så behjelpelige når vi måtte låne deres anlegg for å få gjennomført denne historiske begivenheten.

Ikke glem å ta turen innom denne siden på vår facebook-side og delta i konkurransen om en Samsung Galaxy Tab. Konkurransen avsluttes onsdag.