Før kamp: Drammen – Elverum

Før kamp: Drammen

Etter en landslagspause er det igjen klart for klubbhåndball. Det kastes i gang med kampen om Oslo spektrum.

En pause er gjennomført med flere spillere i Elverum og Drammen involverte for sine respektive landslag. Det er igjen duket for klubbhåndball og det smeller allerede i første kamp etter pausen. Det er Oslo spektrum og cupfinalen i romjula som er gevinsten med seier i dette oppgjøret. Disse to lagene har møttes også tidligere denne sesongen. Den gang var det Drammen som trakk det lengste strået i et målrikt oppgjør. Drammenserne spillte en meget spennende kvartfinale hvor de slo Viking etter straffekast. Det er ingen tvil om at begge lagene er veldig interessert i å ta seg til en cupfinale og for Elverums del er det nok et ønske om å gjenskape de scenene vi så i de to foregående cupfinalene de deltok i. En folkvandring og fest uten sidestykke.

Sist møte: 38-34 til Drammen.

Drammen i cupen 2011: Tap 38-28 mot Haslum i finalen.

Profiler Drammen: Gøran Sørheim, Lars Erik Bjørnsen og Jan Richard Lislerud Hansen.

Toppscorer Drammen i cupen: Lars Erik Bjørnsen med 24 mål.

Drammens vei til semifinale: 31-24 mot Halden, 29-24 mot Stord og 42-41 mot Viking.

Dommere onsdag: Kenneth Abrahamsen og Arne Mikael Kristiansen.

Skadesituasjon Elverum: Alle er skadefrie og Christian Berge har 20 spillere og ta ut troppen fra.

Kampen vil gå i ROS Arena grunnet annen aktivitet i Drammenshallen. Taiga`n sender to busser. Har du ikke mulighet til å komme i hallen kan du følge kampen på ostlendingen.no, høre kampen på Elverumsradioen eller se kampen på TV 2 Sport/Sumo.