Før kamp: Bodø – Elverum

Før kamp: Bodø

Onsdag kommer Bodø til Elverum og Terningen Arena. Hjemmelaget Elverum ladet opp til kamp på trening med Elverum Flyers.

Bodø vil nok en gang gjeste Elverum etter et lite opphold siden sist. Så langt i sesongen har gjestene levert på det jevne og står foreløpig med ett poeng mindre enn Elverum med en kamp mindre spillt. Sist sesong var de i 1.divisjon og tok seg lekende lett gjennom der og sikret opprykket med god margin. Nå har de lyst til å befeste sin posisjon i landets øverste divisjon og så langt ser det lyst ut for nordlendingene. Nå er spørsmålet om de klarer å ryste et Elverum som ut i fra forventningene har slitt så langt i sesongen. Det er tid for revansje i Elverum samtidig som Bodø garantert er interessert i å vinne to nye poeng i Terningen Arena. Sånn sett kan det bli et veldig severdig oppgjør denne onsdagskvelden.

Resultat tilsvarende kamp 11/12: Lagene befant seg i to forskjellige divisjoner.

Plassering Bodø 11/12: Vinner av 1.divisjon.

Profiler Bodø: Vetle Eck Aga og Aleksander Mevatne

Dommere onsdag: Kjersti Arntsen og Guro Røen

Skadesituasjon Elverum: Alle er skadefrie. Christian Berge har 20 spillere å ta ut troppen fra.

Bodø vil ta over tronen som det beste publikumslaget i Norge. I morgen kan våre supportere vise hvem som virkelig er det desiderte publikumslaget. Billetter selges i Terningen Arena fra 16.30. Dørene åpner 17.00. Elverum – Bodø 18.00.

Elverum benyttet muligheten til å lade opp til kamp sammen med Elverum Flyers: