Elverum skulle revansjere seg etter tapet mot Runar. Det ble seier mot Bodø. Er Elverum friskmeldt nå?

Det var gjestene fra Bodø som åpnet kampen best og gikk tidlig opp i en tre måls ledelse. Det var et Elverum-lag som slet med å finne rytmen i starten av kampen. Christian Berge tok grep og valgte å legge frem i en 5:1 formasjon i forsvar noe som ga umiddelbar effekt for hjemmelaget. De kjempet seg opp i uavgjort 10-10 anført av en god Steffen Stegavik. Bodø svarte derimot og kunne gå til pause med ledelse 14-11.

I andre omgang var det et Elverumslag som skulle gi alt for seier i denne kampen og tidvis var det høy temperatur ute på banen og på tribunen. Bodø startet den andre omgangen best og gikk tidlig opp i 17-13, den største ledelsen de hadde i kampen. Elverum ga aldri opp og klarte å kjempe seg to mål bak og der sto det å vippet litt midtveis i omgangen. Mot slutten viste Elverum seg som det beste laget, Morten Nergaard stengte buret og kunne til slutt juble for seier 26-22 foran drøye 1200 i Terningen Arena.

Det smakte nok utrolig godt med seier i serien igjen for Elverum. Etter fadesen i Sandefjord mot Runar var det seier som var det viktigste i denne kampen. Forhåpentligvis genererer denne seieren en god følelse og flere poeng fremover i Postenligaen. Spørsmålet er nok uansett; er Elverum nå på rett vei?

Foto: Østlendingen