Elverum snudde kampen – Elverum

Elverum snudde kampen

Elverum skulle revansjere seg etter tapet mot Runar. Det ble seier mot Bodø. Er Elverum friskmeldt nå?

Det var gjestene fra Bodø som åpnet kampen best og gikk tidlig opp i en tre måls ledelse. Det var et Elverum-lag som slet med å finne rytmen i starten av kampen. Christian Berge tok grep og valgte å legge frem i en 5:1 formasjon i forsvar noe som ga umiddelbar effekt for hjemmelaget. De kjempet seg opp i uavgjort 10-10 anført av en god Steffen Stegavik. Bodø svarte derimot og kunne gå til pause med ledelse 14-11.

I andre omgang var det et Elverumslag som skulle gi alt for seier i denne kampen og tidvis var det høy temperatur ute på banen og på tribunen. Bodø startet den andre omgangen best og gikk tidlig opp i 17-13, den største ledelsen de hadde i kampen. Elverum ga aldri opp og klarte å kjempe seg to mål bak og der sto det å vippet litt midtveis i omgangen. Mot slutten viste Elverum seg som det beste laget, Morten Nergaard stengte buret og kunne til slutt juble for seier 26-22 foran drøye 1200 i Terningen Arena.

Det smakte nok utrolig godt med seier i serien igjen for Elverum. Etter fadesen i Sandefjord mot Runar var det seier som var det viktigste i denne kampen. Forhåpentligvis genererer denne seieren en god følelse og flere poeng fremover i Postenligaen. Spørsmålet er nok uansett; er Elverum nå på rett vei?