Ny samarbeidspartner – Elverum

Ny samarbeidspartner

Joker Event er vår nye samarbeidspartner innen trykksaker.

Gjennom vårt nye samarbeid med Joker Event har vi fått en pålitelig leverandør av trykk til arrangement og profileringstøy. Fra sine lokaler på Vestad i Elverum har de blitt store innenfor trykk og arrangementer i Hedmark. De er kjent for å være de som henter de store artistene til Elverum, sist ved Turboneger og Oslo Ess. Joker Event kan sørge for trykk på alt du kan tenke deg og er meget behjelpelig og pliktoppfyllende til jobben for deg som kunde.

Joker Event kan tilby følgende tjenester:

– Lyd

– Lys

– Managment

– Booking

– Design

– Trykk

Benytt deg av Joker Event når du trenger hjelp med noe av det ovenstående. Stikk innom deres lokaler for en hyggelig og uforpliktende prat. Besøk deres hjemmesider for å lese mer om denne fantastiske bedriften.