G18 leder Sparserien – Elverum

G18 leder Sparserien

Etter helgens hjemmerunde i Sparserien og Bringserien er Elverum ubeseiret. Med andre ord ble det full klaff for G16 og G18.

Denne helgen var det duket for den første runden i årets Sparserie og Bringserie for våre unggutter. Totalt ni kamper i Elverumshallen og Terningen Arena ga publikum en solid dose med underholdene kamper. I Bringserien ble det tre tøffe og jevne kamper. Elverum vant sin første kamp 28-24 mot Bækkelaget og i sin andre kamp dro de i land en knepen seier med 28-26 mot Sola. Det ble to slitekamper for G16 som ikke klarte å finne sitt absolutte toppnivå denne helgen. Nå er det tre uker solid trening frem mot neste runde.

I Sparserien tok Elverum imot Tiller i helgens første kamp. Tiller som på papiret var favoritt i den første runden fikk det tøft mot et disiplinert Elverumslag og Elverum kunne juble sor seier 29-24. I den andre kampen møtte hjemmelaget Viking Stavanger i en kamp som skulle vise seg å bli enveiskjøring av Elverum. Til slutt viste tavla hele 38-13 i favør Elverum. I den siste kampen søndag var det Nøtterøy som skulle prøve å ta skalpen til Elverum, men solid forsvar- og keeperspill satte en stopper for det. Elverum vant 27-8.

En solid helg av Elverums unggutter. Full pott for begge lag. G16 er i toppen av sin avdeling i Bringserien og G18 leder Sparserien etter første runde.

Resultater og tabeller i Bringserien og Sparserien.

Foto: Marthe Stenberg