Før kamp: Haslum – Elverum

Før kamp: Haslum

De siste års store rivaler i norsk herrehåndball møtes til årets første oppgjør mellom de to lagene. Den bataljen finner sted i Nadderudhallen.

I en Postenliga som kanskje er jevnere enn noen ganger tidligere betyr slike kamper som spilles onsdag utrolig mye. Alle lag har tapt to kamper eller mer allerede etter 7-9 serierunder. Haslum står etter åtte kamper med seks seiere og to tap, men leder serien og er to poeng foran Elverum med en kamp mindre spillt. Før denne sesongen mistet de sine to største profiler i Kent Robin Tønnesen og Erlend Mamelund. Inn kom Kenneth Klev, Kristoffer Kleven Moen og Hampus Jildenbäck. Haslum har fallt ned fra posisjon som gullfavoritt til en posisjon som gullkandidat, en posisjon som bekles av mange lag i årets Postenliga. For Elverum sin del handler det om å skape gode opplevelser etter en treg sesongstart.

Resultat tilsvarende kamp 11/12: 30-28

Tilskuere tilsvarende kamp 11/12: 1100

Plassering Haslum 11/12: 1.plass

Profiler Haslum: Kenneth Klev og Einar Riegeluth Koren

Dommere onsdag: Håvard Kleven og Christian Western Ramberg

Skadesituasjon Elverum: Alle er skadefrie. Christian Berge har 20 spillere å ta ut troppen fra.

Kampstart i Nadderudhallen er klokken 18.30. Har du ikke mulighet til å være tilstede i hallen kan du se kampen på TV 2 Sport/TV 2 Sumo, høre kampen på Elverumsradioen eller se oppdateringer på ostlendingen.no.