Triumf i Nadderudhallen – Elverum

Triumf i Nadderudhallen

Det var knyttet spenning til om Elverum endelig kunne få en seier mot et topplag på bortebane. Den seieren skulle komme mot den kanskje største rivalen; Haslum.

Det ble som ventet en åpning av kampen som var preget av fysisk tøfft spill og mange dueller. Etter 15 minutter var stillingen 5-5 og ingen av lagene hadde klart å kjempe til seg overtaket i kampen. Derfra og ut var Elverum det beste laget og godt keeperspill av Morten Nergaard førte gjestene opp i ledelse 12-6 før Haslum svarte. De knappet kjapt innpå tre mål, en differanse som holdt inn til pause. Vertene måtte gå i garderoben med tre mål å ta igjen på 14-11 til Elverum.

Kenneth Klev scoret Haslums første mål i andre omgang, men nærmere skulle ikke Haslum komme. Et disiplinert Elverum fortsette å male på og gikk sakte, men sikkert fra til nok en seks måls ledelse på stillingen 23-17. En god Andreas Rönnberg var viktig for Elverum denne perioden. Til slutt kunne gjestene juble for seier med 29-24. Første seier for Elverum i Nadderudhallen siden sesongen 09/10.

For Elverums del var det mest gledelige å se at hele laget meldte seg på og var disiplinerte i alle faser av spillet. Nå har Elverum nok en gang meldt seg på i gullkampen. Spørsmålet er; forsetter det?