Tidenes cupfinale-vorspiel – Elverum

Tidenes cupfinale-vorspiel

Elverum Håndball Herrer, Sparebanken Hedmark og Joker Event inviterer til tidenes håndball-vorspiel på Sentrum Scene i Oslo.

I samarbeid med Sparebanken Hedmark og Joker Event har Elverum Håndball Herrer leid Sentrum Scene i Oslo sentrum. Der er det planlagt tidenes beste håndball-vorspiel i forkant av cupfinalen mot FyllingenBergen 30.12.12. Der vil det være musikk og salg av supportereffekter i forkant av selve finalen. En fest for alle supportere. Dørene vil åpne klokken 12.00 og det er gratis inngang. Kampstart er 16.45.

Sentrum Scene er en av Oslos største scener med en kapasitet på opp mot 2000 personer. Her vil det være musikk, underholdning og salg av supportereffekter helt frem til klokken 16.30. Fra Sentrum Scene er det kun 400 meter gange ned til Oslo Spektrum til cupfinalen. Kanskje kan vi få til et enormt svart/hvitt tog ned til Spektrum?

Det undres om Elverum handball har tatt seg vann over hodet, men det er hvertfall et ønske om å gi supporterne en sinnsyk oppladning i fellesskap. Vi vil publisere nyheter angående dette cupfinale-vorspielet etterhvert som ting faller på plass fremover. Følg med og velkommen skal du være!

Foto: rockefeller.no