Overlegen i første kamp – Elverum

Overlegen i første kamp

I det første oppgjøret i 3.runde av EHF-cup var Elverum overlegen mot bosniske RK Sloga Doboj.

Hjemmelaget tok tidlig kommandoen og ledet 7-1 før Sloga våknet. En irritert bosnisk trener så sitt lag bli løpt i senk av et dyktig Elverum. Det var tydelig at det var målet med denne kampen for det var klart på forhånd at gjestene fryktet tempoet til Elverum. Etter en nervøs start så scoret bortelaget fire mål på rad og var kun to mål bak Elverum. Resten av omgangen fulgte lagene hverandre jevnt med Elverum litt bedre og vertene kunne gå til pause med ledelse 15-11.

DI den andre omgange fortsatte Elverum å holde et høyt tempo som ble vanskelig å følge for gjestene og for så vidt også for de ukrainske dommerne som delte ut to-minuttere i ren western-stil. Bosniernes trener fortsatte å irritere seg over egne spillere, mens Elverum fortsatte å løpe. Kun noen bomskudd og slurvefeil ødela for at ikke seieren ble større, men hjemmelaget kunne uansett juble for seier 34-24.

Elverum har skaffet seg et godt utgangspunkt før returoppgjøret i Bosnia neste lørdag. Det skal uansett sies at kampen skal spilles og ingenting er ennå avgjort. Skulle det bli seier totalt er det duket for gruppespill over jul.

Toppscorer Elverum: André Lindboe, 8 mål

Toppscorer RK Sloga Doboj: Danjiel Vukicevic, 8 mål

Utvisninger: Elverum 6 x 2 og RK Sloga Doboj 7 x 2