Før kamp: Viking Stavanger – Elverum

Før kamp: Viking Stavanger

Etter suksesessen i søndagens EHF-cup er det igjen klart for Postenliga i Terningen Arena når Viking Stavanger kommer på besøk.

Det har helt klart vært et symptom denne høsten at Elverum har vært gode i de forskjellige cupene, mens det i seriespillet har gått litt tråere. Forhåpentligvis skapte seieren mot Haslum på bortebane en giv og tro på at det også kan leveres resultater i Postenligaen. Viking har på sin side hatt en ganske lik problemstilling selv om de røk på straffekonk i kvartfinalen mot Drammen i cupen. Tråere har det uansett vært i seriespillet hvor de ennå står med minuspoeng (-2) etter ni kamper. De startet sesongen med et trekk på fire poeng grunnet noe økonomisk rot. På papiret skal Viking ha et godt nok lag til å kjempe på øvre del av tabellen og spørsmålet nå er om de har funnet formelen etter seieren mot BSK/NIF på bortebane den 17.11.

Viking – Elverum 12/13: 24-44 (kampen gikk i Trondheim)

Tilskuere den kampen: 1948 i Trondheim Spektrum

Plassering Viking: 12.plass

Profiler Viking: Vegard Samdahl og Kjetil Strand

Dommere onsdag: Chris Schjerven Bakksjø og Roger Nestaas

Skadesituasjon Elverum: Erik Toft og Ari Stefansson er ute med skade. Christian Berge har 18 spillere å ta ut troppen fra.

For Elverum handler det om å befeste sin posisjon som et topplag i Postenligaen. Viking på sin side har kniven på strupen når de onsdag gjester Terningen Arena. Sånn sett vil vi nok få en kamp hvor de fleste spiller med hjertet utenpå drakta. For her blir det en krig om to viktige poeng for begge lag.

Billetter selges i Terningen Arena fra 17.30. Dørene åpner 18.00. Elverum – Viking 19.00. Møt opp og støtt Elverum i jakten på to poeng. Velkommen skal du være!