Enveiskjøring i Terningen Arena – Elverum

Enveiskjøring i Terningen Arena

Det var to lag i hver sin ende av tabellen som utkjempet kampen om to poeng i Terningen Arena i dag. Elverum dro det lengste strået.

Elverum startet best og gikk rett opp i 2-0, men Viking ville også være med på leken i starten av kampen. Etter rundt syv minutter ledet gjestene 6-4. Da begynte maskineriet til hjelleget å fungere. En god Andreas Rönnberg førte Elverum opp i en 20-13 ledelse til pause og kampen var i realiteten avgjort før den andre omgangen.

I den andre omgangen fikk alle spillerne prøvd seg og det med bravur. Elverum så seg aldri tilbake og feide gjestene ut av hallen med hele 17 minusmål i bagasjen. 41-24 ble resultatet. Lazo Majnov var den eneste som spillte hele kampen for vertene og ble også fortjent kåret til banens beste spiller.

Viking må reise hjem til Stavanger igjen med fortsatt bunnplassering i Postenligaen. Elverum befestet virkelig sin posisjon i toppen av tabellen og er fortsatt med i kampen om gullet.

Keeper Jørgen Bakke fikk sin debut i Postenligaen. Han åpnet med å kaste ballen i hodet på dommeren for så å redde et straffekast. Se video av opptrinnet under.