Yngres avdeling ble presentert – Elverum

Yngres avdeling ble presentert

Under onsdagens kamp mot Viking i Terningen Arena ble hele yngres-avdelingen til Elverum Håndball vist frem.

Nesten 400 unger og lagledere ble presentert i pausen på kampen mellom Elverum og Viking på onsdag. Samtidig lagde de en utrolig fin ramme rundt kampen sammen med Taiga`n og de 1000 andre supporterne i Terningen Arena. Elverum Håndball Herrer håper selvfølgelig at alle også kommer tilbake til neste kamp.

Elverum Håndball er knyttet til Elverum Idrettslag som allianselag. Elverum Idrettslag ble stiftet allerede i 1892, mens håndballen bokstavlig talt kom på banen i 1946, med andre ord: EN KLUBB MED LANGE TRADISJONER.

For håndballen har det alltid vært et mål å satse både på bredde og topp. Elverum Håndball yngres avdeling har over 400 spillere. For å bevare bredden og eventuelt også øke, spesielt på guttesiden, har vi et samarbeidsprosjekt med nærliggende klubber (Hernes-Elverum-Våler-Nordbygda =HEVN-prosjektet) som har som mål å utvikle guttehåndballen.

Vår filosofi har vært og skal fortsatt være at ”egne” spillere skal danne stammen i seniorlagene. Med jevne mellomrom opp gjennom årene har guttene fra Elverum vært opp og kjempet med eliten i Norge. Mange trofeer er hentet hjem både fra serier, cuper og norgesmesterskap.

Foto: Anita Høiby Gotehus, Østlendingen