Elverum til gruppespillet – Elverum

Elverum til gruppespillet

Elverum er klare for gruppespillet i EHF-cup etter 71-51 sammenlagt mot RK Sloga Doboj.

Elverum reiste fredag til Bosnia og ble møtt av et meget godt vertskap fra RK Sloga Doboj. Fint hotell, posistive mennesker og god oppvartning fra vertene sørget for at oppladningen til lørdagens kamp ble perfekt. Etter å ha vunnet med ti mål hjemme i Terningen Arena forrige helg var det klart at mye skulle gå galt hvis ikke Elverum skulle klare å ta seg videre. Elverum åpnet kampen best og opparbeidet seg tidlig en tre måls ledelse. Den differansen holdt seg gjennom store deler av omgangen, men mot slutten knappet hjemmelaget litt innpå og til pause ledet Elverum 16-15. Starten på den andre omgangen var jevn og RK Sloga kom seg opp til 17-17. Da takket Elverum for seg og fikk virkelig fart på maskineriet. En god André Lindboe fikk lov til å løpe som han ville og Elverum kunne til slutt juble for seier 37-27. Dermed er Elverum klare for gruppespillet i EHF-cup. Det må sies å være en fantastisk prestasjon. Også Haslum har mulighet til å ta seg til det samme gruppespillet. I gruppespillet er det kun 16 lag igjen som vil fordeles på fire grupper. I perioden februar og mars kan Elverumspublikummet forberede seg på å se flere storlag i aksjon i Terningen Arena.