Cupfinalebilletter og FunZone – Elverum

Cupfinalebilletter og FunZone

Det er ei innholdsrik uke som venter Elverums supportere. Trekning i EHF-cupen, salg av cupfinalebilletter og FunZone i forbindelse med kampen mot BSK/NIF.

Trekning EHF-cup

Førstkommende torsdag er det klart for trekning til EHF-cupens gruppespill. Kun 16 sterke lag er igjen og det blir veldig spennende å se hvem Elverum får møte over nyttår.

Du kan lese alt om Elverum i  EHF-cupen her.

Cupfinalebilletter

På lørdag er det klart for salget av pakker, billetter og supporterutstyr til cupfinalen i romjula. Salget vil starte klokken 12.00 og avsluttes klokken 15.00. Det vil foregå i Terningen Arena. Spillerne vil også stikke innom denne dagen.

Du kan lese alt om salget av cupfinalebilletter her.

EHH klubben.no FunZone powered by Eidsiva

På søndag tar vi imot BSK/NIF hjemme i Terningen Arena. Kampstart er klokken 18.00, men allerede klokken 16.00 fortsetter vi suksessen fra Rosa Sløyfekampen 2012. Fra klokken 16.00 vil det være aktivitet for barn og barnslige sjeler på banen i Terningen Arena. Her vil du få mulighet til å løpe som André Lindboe, skyte som Kjetil Aanestad osv. Det vil utlevers scorekort hvor barna fårr notert sine resultater. Det vil også trekkes ut en heldig som får presentere matchballen før kamp.