Flisa Trykkeri – Elverum

Flisa Trykkeri

Flisa Trykkeri

Bedriftens navn: Flisa Trykkeri AS

Daglig  leder: Per-Otto Sletten

Kontaktinfo:  Markedssjef Stian Lauten (kontaktperson )(stian@flisatrykkeri.no)

PB 23, kaffegat 84, 2271 Flisa

Hjemmeside: WWW.Flisatrykkeri.no

Firmahistorie:

Flisa Trykkeri ble etablert i 1924. Vi er 21 ansatte og omsetter årlig for kr 38 mill.. Bedriften har solid økonomi. Beliggenheten er midt i Kaffegata på Flisa. Her gjøres design og trykking av de fleste typer oppdrag. Vi har ”alt” i eget hus, dvs. hele produksjonslinjen, noe som sikrer levering og kvalitet. Våre kunder kommer fra sentrale strøk på Østlandet.

Her har vi lang tradisjon i å klare oss med de ressursene vi har rundt oss. Dette har gjort oss nøysomme og opptatt av at ting skal være skikkelige.

Tiden har ikke stått stille her på Flisa heller. Vi har det som kreves av tiden vi lever i, men tiden her går fortsatt passe fort til at vi rekker å være nøyaktige. Det merker kundene våre.

Så det at vi ligger på landet, har luft mellom husene og fortsatt setter gammeldags yrkesstolthet høyt, er det vi gjenspeiler når vi sier: itte akkurat urbant.

Flisa Trykkeri har både digitaltrykk og offset. Også egen limfresing for mindre opplag, tilpasset digitaltrykk. Bedriften har også 3 egne designere i eget hus.

 

Virksomhet:

Visjon

Flisa Trykkeri AS skal bli et varemerke for kundene og

en ledestjerne for bransjen.

 

 

Verdigrunnlag/bedriftskultur:

Flisa Trykkeri AS skal ha en bedriftskultur som kjennetegnes av begrepene:

Folkelig: Du tar alle du møter på alvor. Det innebærer at du er imøtekommende, blid, lytter, er til å snakke til og kan ta deg selv uhøytidelig.

 

Positiv: Du skal alltid tenke positivt, ingenting er umulig, det vanskelige tar bare litt lenger tid, og krever mer av deg.

Offensiv: Du skal være interessert, tenke nytt og være nysgjerrig på framtida. Du ser alltid etter nye muligheter for om mulig å prestere enda bedre, jobbe smartere og mer effektivt.

Pålitelig: Du skal være pålitelig gjennom god informasjon, veiledning, faglig dyktighet og stolthet.

 

Flisa Trykkeri er også eier av Spire Web&Design AS (spire.as) som er samlokalisert med oss (5 ansatte). De har løsninger for web-publisering, opplæring og instruksjonsfilm via web, nyhetsbrev pr. mail. Spisskompetanse på web er deres spesialområde.

Sammen med Spire kan vi derfor skreddersy nettløsninger for bestilling av trykksaker via nett basert på for eksempel faste maler. Vi leverer også skilt, bannere og roll-ups fra vår Anapurna maskin som er av de beste på markedet. Profileringsmateriale kan vi også skaffe.

Sortimentsbredde

En av våre sterkeste sider er at vi er fleksible og har stor sortimentsbredde. Helt fra visittkort til brosjyre, tidsskrift og bøker. Dette gjør at vår produksjon er variert og spennende. Noe som er viktig for å kunne tiltrekke oss de dyktigste medarbeiderne.

Kommunikasjon:

Flisa Trykkeri har egne biler til Hamar, Gjøvik og Oslo hver dag for levering og henting av materiell og trykksaker. Flisa Trykkeri AS benytter seg av Miljøfrakt AS sine tjenester hver dag. Det vil si at alle våre trykksaker blir fraktet klimanøytralt!

Ved siden av dette går mye over mail og fileflow(overføring av større filer) ved siden av en god personlig kommunikasjon. Dette ved siden av geografisk nærhet gjør at vi relativt hurtig kan stille opp til personlige møter.

Miljømerking:   

Flisa Trykkeri bryr seg om miljøet og produserer derfor svanemerkede trykksaker. Ved å sette dette miljømerket på trykksaken gis det et positivt signal til omgivelsene om at dere også tenker miljø ved valg av leverandør. Vårt lisens nr. er 241 645.

Våre trykkplater fremstilles uten bruk av kjemikalier!

Ken Roger

Ken Roger er Norges mest kjente flue. Han trives i våre lokaler og er en oppe både sent og tidlig. Gå inn på flisatrykkeri.no og bli bedre kjent med Ken Roger og hans fantastiske sommer da vi tok sommerferie!

Hvorfor velge Flisa Trykkeri?

Vi tror flg. fortrinn ved Flisa Trykkeri er viktige for deg som kunde.

–       Spennende og unike mulighet for å kombinere Spire sin nettkompetanse med Flisa Trykkeriet sin kompetanse på trykk.

–       Vi har høy fleksibilitet og godt arbeidsmiljø (sykefravær ca 0,5%)

–       Den beste kvalitet.

–       Gode samarbeidsegenskaper.

–       Konkurransedyktige priser

Hva betyr det for dere å være partner til Elverum Håndball?

Vi er stolte av å være en engasjert støttespiller i Elverum Håndball.

Hvordan tror dere samarbeidet med Elverum Håndball kan utvikle  bedriften?

Vi har stor tro på at Elverum Håndball hjelper oss med og komme i kontakt med andre sponsorer/bedrifter ved sine B2B møter og nettverks samlinger.