Mye skjer denne helgen – Elverum

Mye skjer denne helgen

Lørdag ble det solgt billetter til cupfinalen, men du har også muligheten søndag. Merk kamptidspunkt mot BSK/NIF; 18.00!

Drøyt 1700 billetter ble solgt på dag én av cupfinalesalget. Nok en gang viser det at Elverum er en fantastisk håndballby med enorm interesse. Når salget av cupfinalepakker startet lørdag i 12-tiden var det mange interesserte som ville få med seg årets store høydepunkt.

Når vi summerer opp dagens salg så ser vi at det er solgt drøyt 1700 billetter, nesten 500 billetter til cupfinalefesten på Thon hotell og masse supporterutstyr.

Også i morgen fortsetter billettsalget i Terningen Arena. Mellom klokken 14.00 og 17.00 kan du sikre deg billetter.

Møt opp og sikre deg billetter til årets store høydepunkt; cupfinalen!

Det er også hjemmekamp mot BSK/NIF i Postenligaen i morgen. Elverum har vært i en god stim i det siste og er interessert i å fortsette den trenden foran et fullsatt Terningen Arena på søndag. Dørene åpner 16.00 med «EHH klubben.no FunZone powered by Eidsiva» for barne på banen i Terningen Arena. Du kan også kjøpe billetter til kampen fra 16.00.

Kampstart er 18.00!

Også våre lovende unggutter er i aksjon denne helgen. G16 vant sine to kamper i Bringserien og leder dermed sin avdeling. G18 vant også sine to kamper og leder fortsatt Sparserien. G18 spiller også en kamp søndag.